1/2 jaar traject voor ouders

Dit half jaar traject is een uitgebreid traject waarbij we samen kijken hoe we meer rust kunnen creeren in je gezin.
Dus gun jij jezelf een coach? Iemand die met je meedenkt? Iemand die je begeleidt van de huidige situatie naar de gewenste situatie? Dan is dit het juiste traject en ben ik de juiste persoon om jou verder te helpen!
Schrijf je dan hieronder snel in voor de wachtlijst, zodat je als eerste op de hoogte wordt gehouden als er een nieuwe ronde start.


Schrijf je hieronder snel in voor de wachtlijst, zodat je als eerste op de hoogte wordt gehouden als er een nieuwe ronde start.

Wat houdt het traject nu precies in?


Over een periode van ongeveer een half jaar plan je zelf 6 klokuren sessies in. Dit mogen sessies zijn van 60 minuten en sessies van 30 minuten.

Tijdens deze sessies kom ik bij jullie thuis of online en kijk ik mee in jullie gezin, jullie huishouden. NIET om te oordelen, maar om jullie te helpen. Samen gaan we zorgen voor meer verbinding. Samen gaan we zorgen voor meer rust. Dat je weet wanneer het goed is, dat er veel minder schuldgevoel is, minder twijfel, minder zorgen en meer vertrouwen.

We gaan ervoor zorgen dat jij weer meer energie krijgt. Dat jij jezelf wat hoger in je prioriteitenlijst zet. Dat je niet alleen de chauffeur bent die de pubers overal naartoe brengt.

Dat je niet altijd als een schoonmaakster of PA, overal achteraan moet.
Dat je tijd voor jezelf maakt in de week.
Dat je tijd maakt voor jou en je partner.
Dat je tijd hebt voor oprechte aandacht voor je kinderen.

Weet je, het hoort er allemaal bij, tenminste dat vinden wij, dat horen wij en dat denken we. Maar eerlijk, hoe fijn zou het zijn wanneer je kinderen wat meer zelfverantwoordelijkheid pakken, zelf hun kamer opruimen en spullen op het aanrecht zetten. Hoe heerlijk zou het zijn dat je niet elke keer je pubers boos moet toespreken?

En hoe fijn zou het zijn dat je tijd voor jezelf maakt in de week. Dat je tijd maakt voor jou en je partner. Dat je tijd hebt voor oprechte aandacht voor je kinderen.

Ik ben er voor je puber. Ik ben er voor jou. Samen gaan we zorgen voor meer verbinding. Samen gaan we zorgen voor meer rust. Dat je weet wanneer het goed is, dat er veel minder schuldgevoel is, minder twijfel, minder zorgen en meer vertrouwen.
We gaan ervoor zorgen dat jij weer meer energie krijgt. Dat jij jezelf wat hoger in je prioriteitenlijst zet.

Samen gaan we de programma’s/planning bekijken. Ik ga je helpen alles weer ‘on track’ te zetten.
Ik ga je verder helpen. Een balans te krijgen tussen werk, ouderschap, vrienden, ontspanning enz.

Samen brengen we meer structuur aan in het dagelijks leven.

Voor wie is dit traject geschikt?

Ik vind het belangrijk om te werken met ouders die huidige situatie graag willen veranderen en ook bereid zijn om er wat voor te doen. Ik snap dat dit spannend is en ik hoop dat je ervoor open staat. Ik ben er niet om te oordelen, ik ben er om je te helpen. Om je tools te geven die jij helpen je band met je puber te verbeteren, maar ik zet je wel aan het werk. Want wanneer jij niet in actie komt, zal er niets veranderen aan je situatie.

Dit traject is precies iets voor jou als je:

  • meer vertrouwen wilt ontwikkeling binnen de opvoeding van je kinderen
  • je band met je puber wil verbeteren
  • met meer vertrouwen, minder zorgen en minder twijfel wilt opvoeden
  • wilt leren door concrete voorbeelden
  • klaar bent om te investeren in je gezin én in jezelf.

Wanneer jij op de punten hierboven met overtuiging 'JA' kan zeggen, dan ben jij de ouder met wie ik graag werk!!

Opvoeden gaat namelijk niet alleen over je kinderen…

…opvoeden gaat ook over jou!


Jouw investering

Pilotprijs 349 euro

Normaal 497 euro
(of 6 termijnen van 90 euro)


Omdat het de eerste keer is dat het ik dit traject aanbied en nog dingen wil testen, is de prijs voor deze keer een pilotprijs. Een klein bedrag voor wat je allemaal krijgt en wat het je allemaal kan opleveren.
Dus voel je aan alles dat dit traject precies is wat jij nodig hebt om meer rust, een betere sfeer, fijnere band en meer gezelligheid te creëren in je gezin? En ben je benieuwd of wij een match bent?
Laat je gegevens hieronder achter en ik neem contact met je op!