Prijzen

Kennismakingsgesprek = gratis

Ons eerste contact is via de telefoon, mail of app. Ook is het mogelijk om een vrijblijvend kennismakingsgesprek te plannen. Deze zal bij jullie thuis plaatsvinden. Tijdens de kennismaking kijken we of er een ‘klik’ is.

Intakegesprek = € 70,-

Tijdens het intakegesprek gaan we (puber en ik) evt. samen met een ouder of met beide ouders praten over de dingen waar de puber tegenaan loopt. We gaan een plan maken voor het coachingstraject. Het is dan voor iedereeen duidelijk wat de hulpvraag is en of ik wel je juiste persoon ben die jou verder kan helpen. Als ik denk dat er een ander traject gewenst is, dus wanneer de hulpvraag te complex of ingewikkeld is, dan zal ik daarover een advies uitbrengen. Dit gesprek duurt tussen de 30 en 45 minuten en vindt plaats bij jullie thuis.

Coachsessies = €70,-

Een sessie duurt 45 tot 60 minuten en zijn bij de puber thuis of op school. Aan het begin van de sessie stellen we (puber en ik) met elkaar een doel vast. Tijdens de sessie bewaken we dit doel en houden we in de gaten of het doel ook behaald kan worden.

Traject coaching

De inzet van coaching is altijd om een doel sneller te bereiken en jezelf (de puber) te ontwikkelen. Ik ben geen therapeut of dokter, maar als coach kan ik de puber wel helpen met het vinden van een oplossing voor zijn/haar probleem. Dit lukt ons niet in 1 sesse, dit duurt meestal 5 tot 7 sessies. Inclusief een intakegesprek kom je op een investering van €420,- tot €560,-. Daarvoor krijgt je puber iets wat veel meer waarde heeft voor de rest van hun leven. Ze ontwikkeling een postieve mindset wat de kijk op de wereld om hen heen zal veranderen, je puber zal meer uitgaan van eigen kracht, eigen mogelijkheden. Iets wat ze hun leven lang kunnen blijven gebruiken. En dat heeft mijn inziens veel meer waarde dan de investering van 5 tot 7 sessies.

Algemene voorwaarden:

  • Bedragen zijn inclusief BTW, tenzij anders vermeldt.
  • Betaling gaat digitaal en voorafgaand aan de sessie. Je ontvangt een factuur met een link voor de betaling.
  • Betaling in termijnen is mogelijk in overleg. Hiervoor rekenen wij wel extra administratiekosten.
  • Afzeggen van een afspraak kan kosteloos tot 24 uur voor de sessie. Daarna worden de kosten volledig in rekening gebracht.
  • Kosten zijn excl. kilometervergoeding. Ik reken, buiten Lichtenvoorde, €0,19 cent per km.
  • De gesprekken zijn vertrouwlijk. Ik zal niets bespreken met anderen zonder toestemming van de puber en/of ouder.
  • Wanneer er aanleiding voor is of wanneer andere hulp beter aansluit bij het probleem van uw kind, zal ik jullie doorverwijzen.
  • Mochten jullie klachten of opmerkingen hebben, meld dit dan, dan kunnen we dit met elkaar bespreken en samen een oplossing zoeken.